Контактна група отримає документ щодо відведення техніки у двох редакціях, - ЗМІ

Підгрупа з безпеки представить Контактній групі текст щодо відведення озброєнь у двох редакціях 26 серпня

Про це сьогодні повідомив представник так званої "ЛНР" Владислав Дейнего, передає Еспресо.TV з посиланням на сепаратистський сайт "ЛуганскИнформЦентр".

"Закінчилася буквально нещодавно робота підгрупи. Робоча підгрупа з безпеки не прийшла ні до якого загального висновку. Думки розділилися, в результаті підготовлений текст у двох редакціях", - пояснив він.

Він також уточнив, що це один текст із зазначенням у ньому розбіжностей щодо окремих розділів, в узгодженій редакції станом на вчора на 22.00.

"І другий варіант, на якому наполягає Україна, після того, як вона відмовилася від узгодженого варіанту. І ось зараз цей подвійний текст пропонується для розгляду Контактної групи - 26 серпня", - ссказав він.

Нагадаємо, сьогодні близько 21:00 за Києвом в Мінську завершилася зустріч робочої групи з безпеки. Очікувалося, що підгрупа обговорить угоду про відвід від лінії зіткнення зброї калібром до 100 мм. Напередодні узгодити документ учасникам переговорів підгрупи з безпеки і контактної групи не вдалося.