Бойовики тричі йшли у наступ на позиції українських військ на Донеччині

Протягом минулої доби зафіксовано бойові зіткнення між силами АТО і терористами в районі села Троїцьке, а також на ділянці Чермалик - Миколаївка на Донеччині

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"В районі н. п. Троїцьке і південніше н. п. Верхньоторецьке супротивник двічі силами двох піхотних груп (кожна до посиленого взводу, 28-30 осіб) намагався під прикриттям 120-мм мінометів "просочитися" в глибину бойових порядків сил АТО", - зазначив Тимчук.

За його інформацією, вогнем з боку українських військ бойовики були відкинуті на вихідні позиції.

Тимчук також повідомив, що на ділянці Чермалик - Миколаївка терористи діяли за тією ж схемою.

"Піхотна група бойовиків вийшла в "зеленку", потім під прикриттям мінометного вогню спробувала зблизитися з позиціями українських військ, зображуючи прорив для відволікання уваги від своєї ДРГ, яка в цей час намагалася провести інфільтрацію на сусідній ділянці", - написав координатор групи "Інформаційний спротив".

Після відкриття вогню у відповідь піхотна група і диверсанти терористів відійшли на вихідні рубежі.

Нагадаємо, за даними "Інформаційного спротиву", основна маса обстрілів і збройних провокацій з боку російсько-терористичних військ припадає на широку ділянку від Мар'їнки до північно-західних околиць Горлівки.