Режисера "Доктора Хауса" звинувачують у зйомках дитячого порно

Режисер Джейс Александер подав у відставку з поста другого віце-президента Гільдії режисерів Америки через сексуальний скандал

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Hollywood Life.

Один із режисерів культового американського телесеріалу "Закон і порядок" Джейс Александер опинився в центрі сексуального скандалу. Чоловіка звинувачують у зйомках та розповсюдженні порно за участі неповнолітніх.

Александер вже подав у відставку з поста другого віце-президента Гільдії режисерів Америки. Під час обшуків у нього знайшли записи за участі однієї дитини. Наразі слідство встановлює кількість епізодів і збирає матеріали справи.

Дитяче порно режисер начебто зберігав і на своєму робочому комп'ютері. Поліція вилучила цифрові записи і жорсткі диски для перевірки.

Наразі Джейс Александер заплатив 10 тисяч доларів і вийшов під заставу. Суд у справі режисера запланований на 19 листопада. Режисерові загрожує 7 років позбавлення волі.

Джейс Александер є одним з найпопулярніших телережисерів США. Він брав участь у створенні таких культових серіалів, як "Закон і порядок", "Доктор Хаус", "Практика", "Врятуй мене" та інших.