Терористи найактивніше гатять від Мар'їнки до Горлівки, - Тимчук

Основна маса обстрілів і збройних провокацій з боку російсько-терористичних військ припадає на широку ділянку від Мар'їнки до північно-західних околиць Горлівки

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Фактично на всьому даному рубежі бойовики ведуть обстріл у перманентному режимі, використовуючи різноманітні засоби ураження", - зазначив Тимчук.

Так, протягом доби терористи, використовуючи свої артилерійські батареї з позицій в районі Ясинуватій і Спартака, обстрілювали зі 122-мм і 152-мм гармат позиції українських військ на південний захід від Авдіївки, на її північних околицях, в районі Опитного, Водяного, на північний схід від Пісків.

Зі 120-мм і 82-мм мінометів бойовики вели вогонь в районі Красногорівки, Лозового, Ленінського і Шумів.

"З 82-мм мінометів 2Б9 "Василек" та 120-мм мінометів терористи відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районі Курдюмовки і Зеленопілля. Після останнього вогневого нальоту по Світлодарську та Вуглегірській ТЕС противник в цьому районі періодично веде "турбуючий" вогонь зі стрілецької зброї, АГС-17, СПГ і 82-мм мінометів (аналогічна картина в районі н. п. Луганське, Попасна, Золоте)", - наголосив Тимчук.

Нагадаємо, впродовж 5 серпня російсько-терористичні війська 65 разів порушили режим припинення вогню.