Українських військових протягом доби атакували 6 бронегруп бойовиків

Протягом доби зафіксовано застосування російсько-терористичними військами шести груп бронетехніки, включно з танками

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"В районі Донецького аеропорту і н. п. Опитне зафіксовано дві групи бронетехніки (перша група - три танки і шість БМП і БТР, друга група - два танки і до 10 БМП і БТР). Дані бронегрупи вели вогонь по позиціях сил АТО з рознесених вогневих позицій в темний час доби", - зазначив Тимчук.

За його інформацією, ще дві бронегрупи бойовиків оперують в районі Мар'їнки (у першій не менше восьми танків, у другій - два танки).

"В районі н. п. Гранітне оперує бронегрупа - до танкової роти в першій лінії (5-6 танків, що оперують на передньому краї) і близько 10 ББМ (в основному БМП-2). В даному районі зафіксовано короткий обстріл з двох танків і одного БМП-2 (30-мм автоматична гармата) із "зеленки", - наголосив координатор групи "Інформаційний спротив".

Крім того, ще одна бронегрупа (до танкової роти, 6-7 танків) оперує в районі Світлодарського плацдарму з боку Луганського та Миронівського.

"На даній ділянці бронетехніка зазвичай застосовується терористами в спарці "танки + міномети", - підкреслив Тимчук.

Нагадаємо, протягом минулої доби було зафіксовано бойові зіткнення між силами АТО і терористами в районі села Троїцьке, а також на ділянці Чермалик - Миколаївка на Донеччині.