Прокуратура вважає Поплавського чистою та чесною людиною

Слідчі прокуратури закрили кримінальне провадження проти приватного вищого навчального закладу "Київський університет культури"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Громадське.

У справі "Київського університету культури"  (КУК), який нардеп Михайло Поплавський створив разом з сином Олександром, жодних кримінальних порушень не знайдено . Такою є відповідь Прокуратури Києва на звернення народного депутата Єгора Соболєва.

Наразі ж прокурори уточнили кілька деталей. По-перше, у кримінальному провадженні за фактами зловживань службовими особами фігурував не тільки КУК, але й його "наставник" - "Київський Національний університет культури і мистецтв" та Акредитаційна комісія Міністерства освіти і науки. По-друге, жодних підозр нікому не висувалося. І, по-третє, старший слідчий СУ ГУМВС Максим Зінорук виніс обґрунтовану постанову про закриття кримінального провадження за відсутності в діянні складу кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, що 25 листопада 2014 року приватний виш Поплавського КУК позбавили ліцензії через подання недостовірної інформації.