Театри з різних країн Європи покажуть у Києві вистави для дітей

Театральна програма "Артисти - дітям" для дітей-біженців з зони АТО і Криму відбудеться 9 та 10 вересня в Київському академічному театрі ляльок

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт Польського інституту.

У дводенній програмі візьмуть участь польський Театр Ляльок ім. Ганса Андерсена з Любліна, The Irrwisch Theatre з Відня, Divadlo Líšeň з Чехії та акробатична група з Угорщини. 

Крім власне виступів цих театральних труп в рамках програми відбудуться вікторини, майстер-класи з малювання та створення ляльок, зустрічі з авторами дитячих книг, активні розваги за участі аніматорів тощо. Програма розрахована на дітей-біженців з зони АТО і Криму.

Театралізований захід під назвою "Артисти - дітям" організують Польський Інститут у Києві спільно з партнерами Австрійським Культурним Форумом, Чеським Центром, Посольствами Угорщини і Словаччини, а також спільно з Київським Академічним Театром Ляльок.

Програма запланована в рамках головування Польщі у проекті Платформа Культурної Центральної Європи, у якому також беруть участь інші європейські країни, зокрема Чехія, Угорщина, Словаччина та Австрія.