У Росії хочуть давати своє громадянство іноземним футболістам

Новий головний тренер збірної Росії Леонід Слуцький не виключив можливості натуралізації гравців для команди

Про це Слуцький заявив у ефірі телеканалу "Росія 2", повідомляє Еспресо.TV.

"Якщо є гравці, які реально сильніше наших, якщо вони готові зробити цей крок, якщо будуть дотримані всі норми УЄФА і ФІФА, то я, звичайно, не проти. Правда, зараз я такого гравця не знаю, - підкреслив Слуцький.

Тренер відзначив, що добре знайомий з усіма футболістами збірної. Також він додав, що не буде викликати в команду гравців, які не виходять в основному складі своїх клубів.

Навесні цього року документи на російське громадянство подав бразильський форвард "Краснодара" Арі, який не раз заявляв про бажання виступати за збірну Росії.

Російський футбольний союз минулого тижня оголосив про підписання контракту з Леонідом Слуцьким до кінця кваліфікації чемпіонату Європи 2016 року. Спеціаліст поєднуватиме посади головного тренера в московському ЦСКА і збірної Росії, де він замінив італійця Фабліо Капелло.

Нагадаємо, що нещодавно у Росії ухвалили закон про легіонерів у спорті, який суттєво обмежив кількість іноземців, зокрема й у футболі. Зараз одночасно на полі можуть перебувати лише шість іноземців у складі однієї команди.