В мережі оприлюднили новий промо-ролик "Зоряних воєн"

На каналі YouTube оприлюднили ще один промо-ролик нової частини кіносаги "Зоряні війни"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Comic Book.

У ролику знову показані нові герої - людина в мантії і капюшоні по імені Кайло Рен, дівчина Рей, чорношкірий штурмовик Фінн і пілот корабля X-Wing По Демерон. На екрані також з'являються такі впізнавані елементи космічної саги, як світлові мечі і різновиди бластерних пістолетів.

В інтернеті вже було опубліковано кілька промороликів до фільму. У них творці показали основних персонажів оригінальної трилогії - Хана Соло і Чубакку, а також нових героїв.

Дія сьомого фільму франшизи розгорнеться майже через 30 років після "Повернення джедая", останнього за хронологією епізоду кіносерії Джорджа Лукаса. У новій стрічці на екран повернуться Люк Скайвокер і принцеса Лея.

Режисером сьомого епізоду став Джей Джей Абрамс, який постраждав під час зйомок і довгий час приховував травму. Новими акторами, задіяними в стрічці, стали Енді Серкіс, Лупіта Ніонго, Джон Боєга, Дейзі Рідлі, Макс фон Сюдов, Адам Драйвер і Оскар Айзек.

Фільми серії "Зоряні війни" зібрали в світовому прокаті більше 4,38 мільярда доларів. Це п'ятий касовий показник серед усіх кінофраншиз в світі.

Нагадаємо, що нові "Зоряні війни" встановили рекорд, не встигнувши вийти на екрани.