До Дня Незалежності аеропорт "Київ" прикрасять петриківським розписом

Міжнародний аеропорт розмалюють петриківкою та проведуть показ модного одягу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу аеропорту “Київ”.

До 24 річниці Дня Незалежності України міжнародний аеропорт “Київ” насититься атмосферою української культури.

У рамках проекту “Петриківка просто неба”, який очолить відома українська майстриня Галина Назаренко, буде відкрито виставку предметів побуту, розписаних самою майстринею.

Але на цьому поглиблення у культуру петриківського розпису, внесеного до списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО, не закінчиться. До терміналу “А”, де й проведуть виставку, завітають іноземні посли, яким, під чітким керівництвом пані Назаренко, дадуть змогу розмалювати чотири лави у петриківському стилі.

У пересічних громадян також буде змога прийняти участь у святі, відвідавши майстер клас Галини Назаренко з петриківського розпису.

Для осіб з нестандартним та витонченим смаком у моді також є гарна новина: Торговий дім “VoleeY” порадує нас показом колекції одягу, оздобленого петриківським орнаментом.

Офіційне відкриття проекту, яке відбудеться 20 серпня 0 16:00, проведуть голова Ради директорів Міжнародного аеропорту "Київ" Денис Костржевський та голова прес-служби аеропорту – Галина Богданенко.

Нагадаємо, що цього року військовий парад на честь Дня Незалежності було скасовано, але громадськість все ще може насолодитися цим урочистим святом, послухавши виступ всесвітньовідомого I, Culture Orchestra, або перевірити свої кулінарні здібності під час чемпіонату з приготування борщу.