Аксьонов завів Instagram для кадирівського ведмедя

Самопроголошений очільник анексованого Криму завів акаунт в Instagram. Викладає в мережу фото подарованого Кадировим ведмедя

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку Сергія Аксьонова в мережі Instagram.

"Рік тому в Криму з великим успіхом пройшли Дні культури Чеченської Республіки. У ході святкових урочистостей делегація із Чечні… передала мені подарунок від Голови Чеченської Республіка Рамзана Ахматовича Кадирова – ведмежа", - пише у соцмережі Аксьонов.

У палкому зверненні до Кадирова Аксьонов називає його "другом і братом" і обіцяє розвивати стосунки між Кримом і Чечнею. Подаровану тварину самопроголошений прем’єр назвав Грозним.

Акаунт в Instagram політик завів нещодавно і постить там тільки фото і відео кадирівського ведмедя. В описі акаунту зазначається веб-сайт російського "уряду Республіки Крим" – зазвичай так роблять на офіційних сторінках установ у соцмережах.

Політики часто використовують соцмережі, щоб наблизитися до звичайних людей. Так, наприклад, в Instagram з’являлися фотографії американського президента Барака Обами з родиною. Багато світових лідерів також оприлюднювали селфі з простими громадянами.