Коментатор, який критикував збірну Росії, лишився без роботи через Канделакі

Відомий російський футбольний телекоментатор, головний редактор спортивної редакції "НТВ Плюс" Василь Уткін заявив, що не працюватиме під керівництвом Тіни Канделакі і залишає професію

Про це Уткін написав у своєму блозі на  Sports.ru, повідомляє Еспресо.TV.

"Я закінчую. Досить. Я не для цього витратив половину свого життя, щоб тепер дивитися вранці, як Тіна Канделакі, розбудивши ні світ ні зоря нещасного фотографа, називає свою фізкультуру спортом. Справа не в особистості. Справа в почутті огиди. Це просто обурливо. Ніхто не говорить про спорт настільки банально, тухло і огидно, як Тіна. Це катастрофа, і це бридко. Це те, чого батьки привчають протистояти в кожній родині - дешеве лицемірство, банальний кар'єризм. Працювати на спортканалі під керівництвом Тіни Канделакі принизливо, це зрада витраченого на професію часу", - написав Уткін.

Зазначимо, що після чергової невдалої гри збірної Росії з футболу у відборі на Євро-2016 - домашньої поразки Австрії, коментатор не втримався і послав усю команду до дупи.

Як уже повідомлялося, Уткін обзивав фанів "Дніпра" "гопниками", а гравців білоруського клубу "БАТЕ" - кеглями та ганчірками.