У Криму скасували ще один фестиваль через неможливість західних музикантів приїхати на півострів

В окупований Крим не можуть привезти відомих музикантів з інших країн світу, тому ще один традиційний фест довелося скасувати

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Аргументы недели. Крым".

В окупованому Криму скасували ще один традиційний фестиваль електронної музики, який проходив кілька років поспіль, "Техносфера". Причиною скасування міжнародного фестивалю стало те, що організатори не можуть привезти відомих артистів на територію окупованого Росією українського півострова.

"У зв’язку зі складними обставинами, що склалися в організаційних процесах, і проблемами, пов’язаними з трансферами артистів, захід скасовується", – повідомили організатори.

Фестиваль мав відбутися 13 серпня на території пляжного клубу "117" в Феодосії.

"Техносфера" - щорічний міжнародний фестиваль електронної музики. Основна ідея фестивалю полягає в тому, щоб об’єднати в одному місці людей, що захоплюються електронною музикою, познайомити з різними її напрямами. Кілька років проводився в Криму, зокрема під Євпаторією.

Після анексії Криму Росією в березні 2014 півострів залишили великі міжнародні фестивалі: "Казантип" і "Джаз Коктебель". Спроба організувати цього року в Криму проект "Befooz", який фактично є наступником "Казантипу", закінчився скандалом. Місцева влада заборонила його проведення.