У Росії санкційне м'ясо оброблятимуть хлором, щоб росіяни не збирали його після утилізації

У Калінінградській області Росії на полігоні знищать 4,5 тонни санкційного м'яса і заллють небезпечним розчином

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на "Комсомольская правда".

Директор підприємства, на яке для знищення підвезуть продукти, пояснив, що м'ясо будуть утилізувати за допомогою хлору, аби росіяни не приходили розбирати санкційні продукти.

За словами директора Миколи Самойлова, очікувалося 650 кілограмів для знищення, під які було виготовлено контейнер, який збиралися залити розчином хлору. Проте кількість забороненого м'яса, яке підпадає під новий закон Росії, вагомо зросла.

"Спочатку нам говорили про 650 кілограмів, і ми думали, що контейнера нам вистачить. Тепер же повідомили про 4,5 тоннах, і ми готуємо нову яму", - пояснив Самойлов.

Дивіться також: Росіяни збирають недочавлений санкційний сир та персики.

Нагадаємо, Кремль розпорядився знищувати санкційні продукти і на кордоні, і вже в магазинах. Водночас російський комуніст Геннадій Зюганов запропонував віддавати їх бойовикам на Донбасі. Проте поки що товари знищують. Імпортний сир, приміром, розчавили бульдозером. У четвер, 6 серпня, в Росії було знищено близько 320 тонн продовольчих товарів, що підпали під санкційні обмеження. Повідомлялось, що екс-мер Москви пропонує пускати санкційні продукти на електрику.