Українців у Стамбулі просять триматись подалі від поліцейських

Українські дипломати просять українців у Стамбулі триматись подалі від поліцейських установ, які можуть стати об’єктами терактів

Про це на сторінці в Facebook повідомляє Генеральне консульство України в Стамбулі, передає Еспресо.TV.

“У зв’язку з недавніми терористичними актами в Туреччині, зокрема в місті Стамбул, просимо посилити пильність при відвідуванні багатолюдних громадських місць та об’єктів транспортної інфраструктури. Радимо оминати місця проведення масових акцій, небезпечних з криміногенної точки зору районів, а також перебувати у безпосередній близькості до військових, адміністративних, поліцейських установ, котрі є першочерговими об’єктами терористичних нападів, ” – йдеться в повідомленні.

Українцям також нагадали, що при потраплянні у надзвичайні ситуації, пов’язані із загостренням безпекової обстановки в регіоні, необхідно негайно звертатися до Генконсульства України в Стамбулі.

До уваги громадян України! У зв’язку з недавніми терористичними актами в Туреччині, зокрема в місті Стамбул, просимо п...

Posted by Генеральне консульство України в Стамбулі on 11 августа 2015 г.

Нагадаємо, що вчора в Туреччині сталась ціла низка терактів. Було підірвано будівлю поліції, автомобіль сил безпеки, а також обстріляне консульство США.