Зірка в шоці:"Ласковый май" звинуватив Держдеп США у зриві концерту гурту в Севастополі

Продюсер гурту "Ласковый май" Андрій Разін назвав Держдеп США замовником скандалу, що розгорівся навколо концерту групи, який повинен пройти на площі Нахімова в Севастополі 12 серпня

Про це він розповів в інтерв'ю радіостанції "Говорить Москва", передає Еспресо.TV з посиланням на "Lenta.ru".

"Раптом хтось вирішив розіграти політичну карту перед виборами, нас вигнати звідти, концерт "Реквієм" теж скасувати, а зробити політичний захід. Це сили, які руйнують і розхитують. Я взагалі вважаю, що цей замовник - Держдеп США. Зняти концерти "Ласкового мая" - це пряма вказівка ​​Держдепу", - заявив Разін.

Продюсер також зазначив, що концерт був запланований ще два місяці тому, тому учасники групи давно купили квитки і сплатили за готель.

Майбутній концерт московської групи почали активно обговорювати в місцевих ЗМІ і в соціальних мережах після того, як уряд Севастополя заборонив проводити 12 серпня на площі Нахімова мітинг, який хотіли організувати громадськість і "депутати" законодавчих зборів міста. Ініціативна група заявила про те, що на мітингу буде піднято питання про бездіяльність виконавчої влади регіону. Учасники збиралися звернутися з вимогою до "уряду" міста навести порядок у земельній та будівельній сферах. Також організаторів хвилювало питання про непрозорий розподіл федеральних бюджетних коштів на розвиток інфраструктури.

В уряді Севастополя пояснили відмову заходами безпеки. Пізніше "губернатор" Сергій Меняйло повідомив, що ще місяць тому була зареєстрована заявка "Ласкового мая" на проведення концерту 12 серпня саме на площі Нахімова. Жителі міста неоднозначно сприйняли цю новину, бо в цей день у місті щорічно проходять траурні заходи. Адже серед загиблих з підводного човна "Курськ" значаться імена вісімнадцяти севастопольців. У свою чергу, Разін підкреслив, що він не проігнорував річницю з дня трагічної загибелі підводного човна - вечірні заходи на центральній площі Севастополя планували відкрити хвилиною мовчання.