Фотофакт: Росія скидала на Балтійське море бомби з написами "На Берлін!"

Під час тренувань над Балтійським морем російські військові скидали бомби з написами "На Берлін!" та "За Сталіна!"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на німецьку газету Bild.

"Усього в 500 кілометрах від столиці Німеччини російські бомбардувальники проводять тренування. На їхніх смертоносній зброї написи "На Берлін!", - коментує видання.

Фотографії з військових навчань над Балтійським морем опублікував російський Центральний військово-морський портал. У фотозвіті з бомбардувальної та ракетної підготовки військово-морського флоту Росії є фотографії бомб, на яких від руки написано "На Берлин!" та "За Сталина!". 

Німецький портал застерігає, що у Путінській росії культивується особа Сталіна і проводяться паралелі між боротьбою Червоної Армії з фашистською Німеччиною та конфліктом "Росії та Європи щодо ситуації в Україні".

Російський портал подає, що у тренуваннях брали участь більше 20 екіпажів з Балтійського, Північного, Чорноморського та Тихооекнського флотів, а також 859 Центрів бойової підготовки і переучування льотного складу.

Льотчики відпрацьовували нанесення ракетних та бомбових ударів із літаків Су-24 та Ан-26 та вертольотів Мі-24 і Ка-27. Це перше за 20 років тренування з бомбометання.