Піхота бойовиків тричі намагалася зайти в тил українських військ

Російсько-терористичні війська протягом доби тричі намагалися вийти на тили сил АТО

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Протягом минулої доби підрозділи українських військ закріплювалися по рубежу, на який вийшли в результаті боїв 10.08.2015 р. (висота 209,7 - Біла Кам'янка), зупиняючи вогнем із зайнятих позицій спроби бойовиків вибити підрозділи сил АТО із займаних висот", - зазначив він.

За інформацією Тимчука, терористи на цій ділянці протягом доби вели перманентний артилерійський обстріл зі 152-мм і 122-мм артилерії, намагаючись завдати ударів як по передових позиціях сил АТО, так і по комунікаціях на тактичну глибину, а також по пунктах управління і постачання.

"Протягом доби бойовики тричі намагалися невеликими піхотними групами (до взводу кожна, 25-30 осіб) активним маневруванням на флангах вийти на тили тактичних груп сил АТО, які посіли вищевказаний кордон. В результаті бойових зіткнень супротивник відкинутий на вихідні рубежі", - наголосив Тимчук.

Нагадаємо, за даними "Інформаційного спротиву", незаконні збройні формування здійснюють обстріли українських військ на Донбасі практично зі всього озброєння, яке є в першій лінії.