Полторак підписав указ, який покращить речове забезпечення військових

Міністр оборони України підписав наказ "Про поліпшення речового забезпечення у Збройних Силах України"

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони, передає Еспресо.TV

"У зв'язку з необхідністю забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України новою якісною формою одягу Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак підписав наказ МО України "Про поліпшення речового забезпечення у Збройних Силах України", - йдеться в повідомленні.

Наказом передбачено невідкладне вилучення зі складів військових частин літніх польових костюмів з тканини старого зразка (артикул 2701) і проведення заміни форми одягу військовослужбовців, призваних у зв'язку з шостою хвилею мобілізації.

Цим же наказом структурним підрозділам Міноборони України та Генеральному штабу Збройних Сил України доручено провести збір інформації про військовослужбовців, які отримали форму одягу з тканини артикулу 2701, починаючи з лютого 2015 року, та забезпечити додаткову закупівлю в 2015 р. літньої форми одягу з тканини нового зразка.

Крім того, наказом врегульовано питання видачі річної польової форми одягу військовослужбовцям військової служби за контрактом, які не перебувають у зоні проведення АТО.

Нагадаємо, раніше радник президента Юрій Бірюков написав у своєму Facebook, що форма українських бійців не придатна для літнього сезону.