Крутіше за "розіп'ятого хлопчика". Російські ЗМІ зняли відео як СБУ знищила Боїнг-777

Російське жовте видання "Комсомольская правда" вигадало нову конспірологічну теорію збиття малазійського Боїнгу на Донбасі. Згідно з новою версією авіалайнер повинен був бути підірваний зсередини і одночасно вражений ракетою, випущеною з української установки ЗРК "Бук"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

З перших секунд ролика невідомий чоловік за кадром з московським акцентом голосно заявляє: "Борт на підльоті, судячи з часу".

"Так, час 16:07, він повинен бути десь в кілометрах 160 від нас", - відповідає його співрозмовник.

Далі дуже чітко і показово голосно називається дата зйомки, яка співпадає з датою катастрофи малазійського Боїнга на Донбасі.

Коли ситуація набуває певного драматизму, починають лунають фрази "Що за хр * нь", "Дебіли виродки приб'ю" і діалог у кабіні стає схожим на студентську виставу.

При цьому видання озвучує нову конспірологічну версію трагічних подій.

Так, "експерт" "Комсомольской правды" пред'явив "ряд секретних документів та відеоматеріалів. За ним виходить, що історія з "Боїнгом" - не що інше, як спецоперація ЦРУ, яку західні спецслужби розробили ще на початку минулого року, давши їй секретну назву "7.17".

Як вважає "експерт" Соколов, за планом ЦРУ авіалайнер повинен був бути підірваний зсередини і одночасно вражений ракетою, випущеною з української установки ЗРК "Бук". Остання знаходилася в одному секторі враження з установкою ЗРК "Бук", яка, належить "ополченцям".

"Ураження ракетою дозволяло камуфлювати внутрішній вибух і одночасно служило аргументом для звинувачення ополченців у теракті", - пише видання.