В Росії вихваляються, що Керченський міст будують понад 1,7 тис робітників

Підрядні організації, задіяні на підготовчому етапі будівництва моста через Керченську протоку, вже залучили до робіт більше 1,7 тисячі співробітників, серед яких понад 100 жителів Криму і майже 600 жителів Краснодарського краю

Про це повідомляє прес-служба підрядника будівництва моста компанії "Стройгазмонтаж" (СМГ), передає Еспресо.TV з посиланням на "Кримінформ".

"На даний момент підрядні організації, задіяні компанією СГМ, вже залучили до робіт на етапі підготовчого періоду більше 1,7 тисяч співробітників, у тому числі понад 100 жителів Криму і майже 600 жителів Краснодарського краю", - повідомили в прес-службі.

Повідомляється, що на даний момент на місці майбутнього будівництва з боку Керчі та Тамані проводяться заходи підготовчого періоду.

".. Для будівельників моста зводяться вахтові містечка. Планується, що під час будівництва мосту житлові комплекси на таманському і керченському берегах зможуть вмістити понад 5 тисяч осіб. Така інфраструктура дозволить задіяти на піку будівництва більше 10 тисяч будівельників, які працюють вахтовим способом", - йдеться в повідомленні ,

Раніше експерти повідомили, що Росії знадобиться приблизно 5 мільярдів євро на проектування та 3 млрд євро на будівництво і не менше шести років на реалізацію задуму.

Крім того, мільярдер і друг президента Росії Аркадій Ротенберг назвав міст з Росії до Криму своїм заключним великим проектом, визнаючи, що це своєрідна чорна мітка і повна ізоляція від Заходу.