Фотофакт: Вінничанка з 11-м розміром грудей побила рекорд України

Обхват грудей вінничанки Надії Щербань становить 121 см, завдяки чому вона встановила новий рекорд України

Про це повідомляє Еспресо.TVз посиланням на Сегодня.

На одному з українських каналів нещодавно відбувся черговий конкурс серед українців з видатними частинами тіла. У номінації "Найбільші груди" перемогла вінничанка Надія Щербань. Дівчина стала рекордсменкою за розмір грудей не тільки в рамках телепрограми, але й побила рекорд всієї країни.

Вимірював і фіксував результати преставник Національного реєстру рекордів України, а натуральність грудей учасниць перевіряв пластичний хірург.

"Дівчата, які прийшли сьогодні до студії, це мій страшний сон. Бо якщо всі українки будуть мати такі груди, то я просто залишуся без роботи", - зазначив пластичний хірург Андрій Якобчук.

Обхват грудей Надії становить 121 см, що є абсолютним рекордом в Україні. У конкурсі дівчина змагалася з киянкою Мілою Кузнєцовою, однак та програла з результатом в 115 см.

Фото з сайту Сегодня

Попередню рекордсменку за обсягом грудей Надія обігнала на цілих 20 см. За словами переможниці, груди аніскільки не заважають їй в побуті, а навпаки допомагають. Дівчина звикла ловити на собі захоплені погляди чоловіків і вміло користується подарунком природи.

До слова, у світі чемпіонкою за розміром грудей є американка Норма Стіц з 48-м розміром бюста. Загальна вага видатної частини тіла рекордсменки становить 26 кг.