Суд знову переніс розгляд скарги на вирок Пукачу

Апеляційний суд Києва переніс на 25 серпня розгляд скарги на вирок екс-генералу МВС України Олексію Пукачу, якого засуджено на довічне ув'язнення за вбивство Гонгадзе

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

Сьогодні суд прийняв рішення направити до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури матеріали для перевірки інформації щодо порушення адвокатом Пукача Григорієм Давиденком адвокатської етики в частині перешкоджання судовому процесу.

Також суд просить адвокатську кваліфікаційну комісію розглянути питання про призначення Пукачу на час хвороби Давиденка, який сьогодні був відсутній на судовому засіданні, нового адвоката.

Враховуючи викладене, суд і оголосив перерву в засіданні до 25 серпня.

Нагадаємо, що 29 січня 2013 року Печерський районний суд Києва визнав Пукача винним у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе і засудив його до довічного позбавлення волі.

Суд встановив, що Пукач у ніч з 16 на 17 вересня 2000 року вбив Гонгадзе за його професійну діяльність за вказівкою тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

Сьогодні, під час судового засідання, виникла бійка між потерпілим Олексієм Подольським і працівниками судової міліції "Грифон".