Кінг вигадав новий расистський слоган для Трампа

Знаменитий американський письменник Стівен Кінг запропонував кандидатові в президенти США, мільярдерові Дональду Трампу скористатися новим слоганом у своїй виборчій кампанії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Так, у своєму Twitter Кінг написав: If you are white, you are all right! ("Якщо ти білий, то все в порядку").

Раніше Трамп під час офіційного оголошення про свою участь у президентських перегонах у США в 2016 році назвав мексиканських мігрантів злочинцями і ґвалтівниками.

На початку липня він назвав США "відстійником" для мексиканців і запропонував відгородитися від південного сусіда стіною.

Це висловлювання викликало обурення у значної частини населення як США, так і Мексики. Трампа звинуватили в расизмі і зажадали зняти свою кандидатуру з виборів, як негідну.

Також Трамп ставив під сумнів військові заслуги іншого кандидата на президентський пост - сенатора Джона Маккейна.

Під час передвиборчої промови Трамп, зокрема, заявив, що Маккейн вважається героєм, лише тому, що під час війни у В'єтнамі він побував у полоні. Крім того, він назвав Маккейна невдахою за провал передвиборної кампанії в 2008 році.

Ці слова викликали хвилю обурення в таборі республіканців, до яких належать як Маккейн, так і Трамп, і від мільярдера вимагали негайних вибачень.

Нагадаємо, Трамп заявив, що ситуацію в Україні мають розв’язувати Німеччина та інші країни, яких торкнувся цей конфлікт, а у США нібито і так достатньо проблем.