Лідер "Ісламської держави" ґвалтував заручницю зі США, - ЗМІ

Американська заручниця, яка загинула в лютому, коли була в полоні "Ісламської держави" в Сирії, зазнавала сексуальної наруги від лідера угрупування

Про це повідомив телеканал ABC з посиланням на джерела в уряді, пише Еспресо.TV із посиланням на ВВС.

Повідомляють, що Абу Бакр аль-Багдаді багато разів ґвалтував 26-річну Кайлу Мюллер. Родичам Кайли урядовці повідомили про цю обставину в червні.

Мюллер була викрадена в 2013 році з сирійського міста Алеппо.

Угрупування ІД заявило, що вона загинула в авіаударі йорданської авіації, однак США звинувачують у смерті американки ІД.

"Нам розповіли, що Кайлу катували, що вона була власністю Багдаді. Нам це уряд повідомив у червні", - підтвердили журналістам батьки Кайли Карл і Марша.

У повідомленні сказано, що Багдаді особисто перевіз заручницю до дому іншого провідника ІД Абу-Сайяфа, куди потім часто приїздив і змушував її до статевих зносин.

Урядовці США дізналися про сексуальну наругу над заручницею від двох дівчат-язидок, яких джихадисти тримали секс-рабинями в тому ж домі.

Кайла Мюллер з Прескотта в штаті Арізона в 2012 році поїхала волонтером організації допомоги на турецько-сирійський кордон допомагати біженцям.

Читайте також: Терористів "Ісламської держави" підозрюють у застосуванні хімічної зброї.