На Рівненщині поховали Ігоря Єремеєва

Відомого бізнесмена і депутата Верховної Ради, голову депутатської групи "Воля народу" Ігоря Єремеєва поховали 15 серпня на малій батьківщині в селі Острожець Млинівського району Рівненщини

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Радіо Свобода".

Після падіння з коня, що призвело до тяжких травм, рідні та соратники намагалися врятувати Єремеєва в швейцарській клініці, однак 12 серпня він помер у лікарні в Цюріху у віці 47 років.

У Луцькому кафедральному соборі відбулася панахида, а в драматичному театрі - церемонія прощання з Єремеєвим.

Попрощатися з ним прибули близько тисячі людей, серед яких - політики різного рангу, громадські діячі, представники волинської (як колишньої, так і нинішньої) влади, бійці добровольчих батальйонів та волонтери, а також сотні волинян.

У похоронній церемонії взяли участь виконувач обов’язків голови депутатської групи "Воля народу" Андрій Деркач, народні депутати Ігор Лапін та Володимир Литвин, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, екс-депутат і землячка загиблого Катерина Ващук, Михайло Поплавський, екс-голови облдержадміністрацій Волині і Рівненщини Олександр Башкаленко і Василь Берташ та інші.

Серед добрих справ бізнесмена згадували його роботу в парламентському комітеті у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю, матеріальну підтримку сімей загиблих волинян та поранених учасників АТО.

Люди, які прийшли попрощатися із земляком, згадували його як благодійника. Тим часом охорона не дозволяла журналістам проводити відео- та фотозйомку не лише в театрі й соборі, а й на майданчику біля собору та на центральному перехресті села Острожець.

Випускник Рівненського інституту інженерів водного господарства Ігор Єремеєв створив паливно-промислову групу "Континіум", до якої належать понад 400 автозаправних станцій, підприємства енергетики і харчової промисловості, а також гіпермаркет "Там там".

Журнал "Фокус" оцінив статки Єремеєва в $96 мільйонів, Forbes - у 58 мільйонів.