Фотофакт: Львів'яни дали російським банкам два тижні на закриття

Активісти попередили банки, що радикально налаштовані громадяни візьмуться за них через два тижні

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на керівника ГФ "Рабів до раю не пускають" Івана Спринського.

"До нас надійшла анонімна інформація про те, що низка патріотів готові через два тижні вдатися до максимально радикальних дій, якщо на території Львівської області ще працюватимуть банки, які забезпечують Російський бюджет", - зазначається у зверненні львівських активістів до російських банків.

Представники громадських організацій "Рабів до раю не пускають", "Розвиток громади", "Самооборона Львівського Євромайдану" та ряд інших передали російським банкам "Сбербанк Росії" та "ВіЕс Банк" анонімний лист із проханням закрити свої філії на Львівщині.

Активісти наголосили, що російські банки є лише посередниками між банками країни-агресора та громадою Львівщини. Остання обурюється відсутністю санкцій щодо Росії з боку України та продовженням дипломатичних стосунків із країною-агресором.

"Що стосується дій ГФ "Рабів до раю не пускають" у випадку, якщо банки не виконають вимог львівських патріотів, то ми в разі потреби або загрози як громадське формування готові всіляко забезпечити безпеку міста", - обіцяє Іван Спринський.

Нагадаємо, нещодавно у львівські відділення "Сбербанку Росії" кидали бруківку та коктейлі Молотова.