Кількість жертв вибуху у Бангкоку зросла до 12 чоловік. Шукають другу бомбу

Вибух біля індуїстського храму в Бангкоку спричинив щонайменше 12 смертей. Поліція та сапери шукають на місці події другу бомбу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на CNN.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Як передають ЗМІ, 12 чоловік загибло і 20 поранено. На місці подій знаходиться 5 "швидких", поліція та сапери. Довкола кратера лежать шість мотоциклів, пошкоджено щонайменше 45 автівок.

В одному з мотоциклів і здетонувала бомба. Працівники служб очепили місце подій 50-метровим кордоном і шукають другу бомбу.

"Все, що я можу сказати, це що був вибух у центрі Бангкоку із задіянням мотоциклетної бомби", - сказав Reuters заступник голови націонаьної поліції Аек Ангсананонд.

"Ситуація залишається небезпечною. Будь ласка, відійдіть. Тут може бути ще одна бомба", - оголосили працівники саперського загону, передає CNN.

Вибух стався біля індуїстського храму Ераван. Як передає кореспондент BBC, всіх, хто знаходився біля святині, вдарило вибуховою хвилею.

Ераван - неймовірно популярна святиня, присвячена індуїстському богові Брахмі. Щодня її відвідують тисячі буддистів.

Вона знаходиться на головній дорозі у діловій частині Бангкоку, оточена трьома великими торгівельними центрами. Поруч також знаходиться п'ятизірковий готель Гранд Хайят.

Перехрестя Ратчапрасонг, де стався вибух, було центром політичних демонстрацій минулого року.