Бурмака попросила не поливати брудом Білик через Кіркорова

Марія Бурмака у соціальній мережі захистила Ірину Білик, яка останнім часом широко обговорюється серед українських користувачів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційну сторінку співачки на Facebook.

Причиною цього став візит співачки до Криму та її ймовірна участі у конкурсі  “Дитяча Нова Хвиля”. Сама ж Білик аргументувала свою подорож до Криму відвідуванням вінчання однієї з близьких подруг, але, в результаті, втратила іншу подругу – Олену Мозгову. Остання була обурена фактом поїздки Ірини Білик.  

У повідомленні Бурмаки співачка засуджує потоки ненависті, що були направлені на Білик, виправдовуючи її.

“Вона не їздила в Москву, не гастролює в Росії, нагороди не отримувала, дурниць не казала.. На Нову Хвилю якби поїхала-була би не права, але на весілля до друзів?! То що, давайте вказувати один одному з ким дружити, а з ким ні? Це стосунки між людьми, хто має право втрутитись і судити??!”

Також у зверненні до читачів, Марія Бурмака нагадала про те, що Кіркоров попри все й досі має звання Народного артиста України, тож чого вони не протестують проти нього.

Наостанок вона навела приклад історії Кузьми Скрябіна, якому сьогодні виповнилося б 47 років, та побажала користувачам не розводити достойних музикантів по різних барикадах.