"Шустов" пропонує увійти в історію

Спеціально до новорічних свят на полицях українських магазинів з'явиться лімітована арт-серія українського коньяку в незвичайному оформленні

Дизайн етикетки буде розроблений переможцем художнього конкурсу, що зараз проводиться серед користувачів соцмережі Facebook.
 
Створення лімітованих серій, оформленням яких займалися відомі художники і оформлювачі, – поширена практика серед світових алкогольних і, зокрема, коньячних брендів. Так, у колекції Hennessy є "лімітка", оформлена відомим американським графіті-художником Футурою. Етикетку для лімітованої партії Martell колись створив французький художник і дизайнер Жан-Шарль де Кастельбажак. Випадок же, коли ексклюзивний дизайн для бренду створюють самі споживачі, – велика рідкість. Цим шляхом пішов український коньячний бренд "Шустов", запропонувавши користувачам соцмережі Facebook виступити авторами етикетки для новорічного арт-коньяку "Шустов три зірки" limited edition. У виробництво запустять етикетку, яка буде названа кращою в рамках конкурсу на Facebook. Переможець не тільки побачить свою роботу на полицях магазинів, а й отримає спеціальний приз – luxury уїк-енд на двох в Одесі, столиці українського коньяку.
  
Конкурс проходить у п'ять етапів і триватиме до 10 вересня. У кожному турі визначаються два призера: одного вибирає експертне журі, а другого – глядачі шляхом голосування. Обов'язкова умова в оформленні етикетки – це використання новорічних елементів.Малювати можна олівцями, фарбами і навіть у фотошопі.
 
"У Музеї коньячної справи Шустова в Одесі зібрана повна колекціяшустівських коньяків – її перші екземпляри датуються початком 20 століття, – зазначає Жанна Нікітіна, керівник коньячного напрямку холдингу Global Spirits. – Сподіваюся, що незабаром це зібранняраритетів поповниться новими зразками, в оформленні яких візьмуть безпосередню участь наші споживачі. Ми пропонуємо поціновувачам справжніх коньяків стати частиною історії бренду "Шустов" і разом з нами створювати його нові традиції".