Тенденція на відновлення миру на Донбасі з'явиться вже до кінця тижня, - астролог

Астролог Олександр Образцов розповів Еспресо.TV, коли в Україні буде мир, чи зміниться курс гривні та як боротися з психологічним тиском

Христина Яцків: Чим цього тижня можете порадувати українців з урахуванням того, що на Донбасі зараз загострилася ситуація. Можливо, маєте якісь більш оптимістичні прогнози?

Олександр Образцов: Все-таки із загостренням ситуації важко порадувати, але хочу сказати, що тенденція на відновлення миру на Донбасі з'явиться вже до кінця тижня. Однак українській стороні, можливо, доведеться піти на якісь поступки в переговорах.

Х. Я.: Чи можете ви навести приклад якихось конкретних поступок?

О. О.: Складно навести якийсь конкретний приклад, але тенденція буде. На даний момент немає повного розуміння ситуації, оскільки на астрологічній карті України більшість сфер все-таки пов'язані з таємним. Немає повного розуміння речей і тих подій, які відбуваються у нас в країні. Тим не менш, тенденцію до відновлення мирної ситуації варто очікувати до кінця тижня. Також прогнозуються реформи у сфері освіти і виникнення кризи у сфері медицини. В цілому, хочу сказати, що ситуацію в нашій країні можна описати однією фразою з древніх східних трактатів: "Там, де шанують недостойних і принижують гідних, селяться троє - голод, руйнування і смерть". Думаю, цю фразу варто запам'ятати напередодні виборів і дуже відповідально поставитися до свого вибору, тому що майбутнє все одно залишається в наших руках.

Х. Я.: Чи є у вас прогнози щодо фінансової сфери. Як буде поводити себе гривня?

О. О.: Прогноз, що відноситься до гривні, досить важко визначити, оскільки це залежить, більшою мірою не від економіки, а від макропоказників і політичної ситуації. Тим більше, що в країні йде війна, і це не може не відбиватися на стабільності нашої валюти. Щодо економіки, я б рекомендував звернути увагу на високотехнологічні розробки в нашій країні і на реформу податкового законодавства, оскільки Майдан починався саме з податкового Майдану, коли підприємці вийшли на площу і почали вимагати податкової реформи, чого так і не сталося.

Х. Я.: Що ви можете порадити українцям у зв’язку з загостренням воєнного конфлікту та психологічним тиском ситуації?

О. О.: Відносно психологічного тиску, хочу сказати, що в той момент, коли ви починаєте бажати кому зла, ви самі переходите на бік зла. Потрібно зберігати всередині себе добро і любов і тоді, незабаром, у нас все буде добре і на рівні країни.

Х. Я. :  Як ви вважаєте, чи відображається ситуація у світі на ситуацію в Україні? Чи мають світові кризи та конфлікти вплив на нашу державу?

О. О.: Зважаючи на гороскоп України, вона дуже сильно схильна до впливу сусідніх держав. Але якщо говорити про катаклізми і страйки, то це загальна світова тенденція до зміни світогляду, світового порядку в цілому. І зараз якраз настає такий час, коли будуть відбуватися подібні зміни планетарного масштабу, такі як невдоволення народних мас, змішання уряду, природні катаклізми. Багато в чому ці зміни будуть залежати від нас, тому варто більш впевнено приймати рішення, брати відповідальність за своє життя і діяти з позиції добра.

Х. Я.:  Тобто навіть зірки не можуть дати точного прогнозу?

О. О.: Зірки вказують тенденцію, вони дають напрямок, можуть про щось застерегти людину, але його життя залежить в основному від його волі, яка дуже часто затьмарюється нашими бажаннями, примхами і лінню. Однак  прояв волі все-таки змінює життя людини.