У Росії затримали чоловіка, який вигнав із кафе хвору на аутизм сестру Водянової

У Нижньому Новгороді затримано працівника кафе "Фламінго", якого підозрюють в образі сестри топ-моделі Наталії Водянової

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Русскую службу ВВС".

"Сьогодні за підозрою у скоєнні злочину затримано працівника кафе, яке відвідала дівчина-інвалід разом із супроводжуючою. Затримання обумовлене тим, що підозрюваний не з'являвся за викликами слідчого СКР для проведення слідчих дій. Зараз чоловіка допитують. Найближчим часом щодо нього буде обрано один із передбачених законом запобіжних заходів", - повідомив представник Слідчого комітету Росії.

Слідство має намір з'ясувати мотиви дій підозрюваного.

"Безумовно, буде дана правова оцінка всім працівникам кафе, які, турбуючись за свій імідж, виставили дівчину-інваліда за двері. Розслідування кримінальної справи триває", - наголосили у Слідкомі.

Нагадаємо, слідчий комітет порушив кримінальну справу за фактом інциденту з родичкою Наталії Водянової. Напередодні стало відомо, що господар кафе в Нижньому Новгороді попросив покинути заклад сестру відомої моделі Наталії Водянової Оксану, яка страждає на церебральний параліч і аутизм, і її няню, тому що дівчина "відлякувала відвідувачів".