Як під Москвою священик на Lexus влаштував розбірки і погоню

У центрі підмосковного Сергієва Посада через вузький проїзд на парковці між автомобілістами відбулася сварка, що переросла в погоню

Про це повідомляє російське пропагандистське видання LifeNews з посиланням на учасників конфлікту, передає Еспресо.TV.

"При виїзді з парковки на вокзалі розкарячився Lexus і перекрив проїзд, та так, що. щоб проїхати, потрібно було пролазити по одному сантиметру з кожного боку авто. Я почекав трохи, щоб водій помітив мене і дав проїзд, благо ззаду повно місця і можливість була. Водій сидів перевальцем і говорив по телефону, на мене не звертав уваги", - розповів учасник інциденту.

Коли водій під'їхав ближче, він побачив за кермом іномарки чоловіка, одягненого в рясу священика. На зауваження про неправильну парковку людина в рясі відповів "по фені".

"Я їв смачний чебурек із сиром, який довелося кинути йому по обличчю. Він швидко викинув його до мене на торпеду і погнався за мною", - продовжує учасник сварки.

Судячи з кадрів відеозапису, опублікованій учасником події в інтернеті, водій Lexus спробував наздогнати його, здаючи заднім ходом. Потім чоловік в рясі вибіг з авто, і почалася словесна перепалка.

"У старого військкомату він підбіг до мене і почав кулаками з силою бити по склу водія і кричати матом на всю вулицю, далі він знову згорнув мені дзеркало кілька разів. Ну а потім розійшлися", - розповів автор відеозапису.

За даними LifeNews, за кермом елітної іномарки міг перебувати 43-річний священик Сергій Масленников з храму Тихвінської ікони Божої Матері в Сущевої.