За злив української армії сепаратистку посадили на рік

СБУ посадила на рік харківську сепаратистку, яка передавала російським службам інформацію про дислокацію української армії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу СБУ.

"І грудня до березня вона (сепаратистка - ред.) через Інтернет передавала представнику російських спецслужб, а також терористам "ДНР" дані про дислокацію, маршрути переміщення та кількість техніки українських підрозділів, об’єкти життєзабезпечення, мости, залізничні вузли на території Харкова", - повідомляється на сайті Служби безпеки України.

Як повідомляють у СБУ, 50-річна харків’янка познайомилася у Донецьку з представником спецслужб Росії  та погодилася сприяти діяльності терористів "ДНР/ЛНР".

Крім того, що здавала інформацію про розташування українських військ та кількість техніки, жанка намагалася зібрати дані про всіх слідчих Управління СБУ в Харківській області, які ведуть кримінальні провадження стосовно сепаратистів і терористів.

Провадження здійснювалося Службою безпеки України. Суд позбавив жінку волі на один рік за "посягання на територіальну цілісність України".

Нещодавно в Одесі СБУ схопила двох сепаратистів із соцмереж. На Житомирщині через сепаратизм студенти здали свого викладача.