На Харківщині прикордонники знову виявили трубопровід для контрабанди пального

У Харківській області знешкоджено ще один трубопровід для контрабанди пального

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ДПС.

Учора, 18 серпня, співробітники Держаної прикордонної служби України (ДПС) спільно з співробітниками УСБУ в Харківській області виявили трубопровід, яким зловмисники планували перекачувати пальне.

"Під час проведення спільних оперативно-розшукових заходів міжвідомча група виявила на напрямку українського н.п. Зибине та російського Мар'їно, безпосередньо на лінії кордону, на глибині близько 50 см пластмасову трубу діаметром 50 мм, яка перетинала державний кордон. Під час огляду місця виявлення трубопроводу встановлено, що у трубі немає залишкових запахів рідини з ознаками паливо-мастильних матеріалів та що вона не використовувалася", -йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі проводяться заходи щодо демонтування трубопроводу, встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності, обстеження місцевості щодо виявлення можливої бази накопичення паливно-мастильних матеріалів на території України.

Нагадаємо, вчора на Харківщині, на кордоні з Росією знайшли трубопровід для контрабанди пального.

Раніше, наприкінці липня у селищі Мілове Луганської області Службою безпеки України у взаємодії з прокуратурою, міліцією та прикордонниками було ліквідовано підземний трубопровід, що використовувався для незаконного перекачування паливно-мастильних матеріалів на територію України із Росії.