На Луганщині обстрілами терористів поранено сапера і місцевого жителя

У результаті обстрілів з боку російсько-терористичних військ території Луганщини поранено сапера 24-ї механізованої бригади і мешканця села Валуйське

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"За минулу добу (18.08) у Луганській області продовжувалася вогнева агресія з боку незаконних збройних формувань. Стріляли у с. Кримському, і, як зазвичай, по Станиці Луганській", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що Кримське вночі обстріляв танк - попадання прийшлися в район блокпосту. У той же час недалеко від населеного пункту під час проведення саперних робіт отримав поранення сапер 24-ї механізованої бригади. Постраждалого доставлено до лікарні Сєвєродонецька.

У Станиці Луганській обстріл вівся з 22:00 до 1:00 з мінометів "Васильок", протитанкових та автоматичних гранатометів і зі стрілецької зброї. Зафіксовано загоряння будинку, також був перебитий газопровід, але до ранку ремонтниками його вдалося полагодити.

Водночас близько 16:00 18 серпня у районі непрацюючого контрольного пункту пропуску в місті Луганськ із підствольного гранатомету вистрілом бойовика було поранено 50-річного мешканця села Валуйське.

"Терористи заради задоволення своїх садистських нахилів почали обстрілювати мирних мешканців на іншому березі Сіверського Дінця. Луганська обласна військово-цивільна адміністрація вже давно закрила цей пункт пропуску на окуповану територію у зв’язку з небезпекою для громадян", - заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, сьогодні вранці внаслідок обстрілу незаконними збройними формуваннями міста Мар'їнка Донецької області отримав поранення місцевий мешканець.