Pianoбой випустив новий сингл, натхненний триб’ют-концертом Скрябіна

Пісня музиканта “Кохання” стала другим синглом до нового альбому, що вийде восени

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційну сторінку співака у Facebook.

Виконавець Дмитро Шуров поділився радістю із шанувальниками у соціальній мережі – вийшла його нова пісня “Кохання”, яка стала другим синглом з останнього альбому музиканта.

Тільки-но повернувшись з ZaxidFest-у, Pianoboy одразу ж приступив до роботи, ось і маємо новий трек. Пісня є поєднанням жанру соул, піаніно, органу Хаммонда, інструментів старовинних та живих струнних й жіночих бек-вокалів.

Сам співак описує свою нову роботу так: "Кохання" - пісня, яку я давно виношував, приміряв до неї різні рядки і рифми, але остаточно вона народилася після весняного триб'юту Кузьми. Мабуть, спостерігаючи стільки різних емоцій у людей, мені захотілося об'єднати їх і висловити в музиці. Більшість пісень на тему кохання пишуться для конкретної людини або для декількох одразу. А ця пісня адресована коханню, як такому. Його, як і музику, важко пояснити і майже неможливо контролювати. Кохання всередині і ми, прислухаючись до нього, живемо, поки воно не знаходить відгук в іншій людині. Тоді воно багаторазово посилюється і здатне творити дива і перемагати будь-яке зло”.

Також виконавець зізнався, що на пісню вже знято й кліп, у якому головні ролі зіграли Володимир Зеленський та Олена Кравець з “Кварталу 95”. Над відео працювала команда людей з України, Франції та Росії, а ідею подали Михайло Валєєв та режисер Гліб Орлов.

Валєєв, який є виконавчим продюсером студії Квартал 95, зазначив, що пісня Pianoбой є справжнім гімном коханню, і тому усі дуже натхненно над нею працювали: “Сьогодні багатьом не вистачає кохання. І чудово, коли воно приходить. Таким станом хочеться ділитися - з коханими, близькими, з усім світом”.

Альбом, до якого ввійде “Кохання”, з’явиться на поличках крамниць вже наприкінці цієї осені.