Під час сутичок фанатів на майдані постраждали 2 людини

У результаті сутичок українських і польських футбольних фанатів на майдані Незалежності в Києві постраждали дві людини

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в місті Києві, передає Еспресо.TV.

"На майдані Незалежності перебували польські вболівальники. Близько 100 правоохоронців здійснювали охорону громадського порядку і супроводжували іноземних гостей. О 16:20 агресивно налаштовані молоді люди з'явилися на центральній площі столиці і затіяли сутичку: кидали каміння, петарди та інші предмети. Правоохоронці втрутилися і припинили конфлікт. Інформація про постраждалих уточнюється", - повідомили в міліції.

За словами начальника столичної міліції Олександра Терещука, на місці події знаходяться посилені наряди правоохоронців, щоб не допустити ескалації конфлікту. "У разі порушення законодавства будемо діяти жорстко і принципово", - підкреслив Терещук.

Також близько п'ятої вечора молодик з групи польських вболівальників намагався розбити відеокамеру одного з телеоператорів. Його зупинили правоохоронці, які знаходились на майдані Незалежності. Наразі правопорушника затримано.

Нагадаємо, що напередодні сьогоднішнього матчу Ліги Європи між луганською "Зорею" та варшавською "Легією" у столиці відбуваються безлади за участю ультрас