Сайт "Стрілочник" піддали хакерській атаці

Сайт "Стрілочник", що публікує інсайдерську інформацію про діяльність Міністерства інфраструктури, піддався хакерській атаці

Про це повідомляє авторський колектив проекту на своїй офіційній сторінці в мережі Facebook.

"Друзі, добрі новини! За 15 хвилин на наш сайт strelochnik.com зайшло більше 200 000 чоловік. Нашому сайтику вистачило б і половини, тому ліг не тільки" Стрілочник ", але і весь сервер. За 1:00 DDoS-атаки хакери беруть близько $ 400. Подивимося, скільки готові витратити наші друзі, щоб закрити нам рот ", - пише редакція сайту.

Журналісти попереджають, що не припинять свої розслідування і публікації. Крім того, вони продовжать практику купівлі інсайдерської інформації у людей "із системи".

"Дорогий читачу, ми продовжимо радувати новими розслідуваннями в системі інфраструктури України. Тепер ми стали ще злішими, і гальма наші майже стерті. І пам'ятайте, ми все ще платимо за інсайд", - пишуть автори на своїй сторінці.

Нагадаємо, що   сайт strelochnik.com, який з'явився порівняно недавно, швидко завоював популярність у профільної аудиторії, пов'язаної з транспортом та інфраструктурними проектами. Остання публікація групи "Стрілочник" в Facebook пов'язана з масовими перевірками в українських портах, що викликали обурення орендарів. Повідомляється, що перевірки проводяться в інтересах компанії СКМ Ріната Ахметова.