Терористи за добу 67 разів обстріляли позиції сил АТО

Упродовж вчорашньої доби, 19 серпня, російсько-терористичні війська 67 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Двічі найманці застосовували артилерію, 15 разів міномети, один - реактивні системи залпового вогню, 65 - гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначили, що у зоні проведення антитерористичної операції впродовж декількох днів спостерігається зниження динаміки збройних провокацій зі сторони незаконних збройних формувань.

"Противник суттєво зменшив кількість обстрілів позицій українських військ з озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, і в основному застосовує стрілецьку зброю", - наголосили у прес-центрі.

Водночас і надалі на Донецькому напрямку бойовики проявляють найбільшу активність. Так, близько 19 години терористи двічі з 82-міліметрових мінометів били по силах АТО в Красногорівці. Крім того, близько 21:00 і опівночі окупанти з озброєння БМП вели вогонь по опорних пунктах українських військ в Опитному.

На Луганщині близько 20:00 бандформування обстріляли з гранатометів та зенітної установки українських бійців у селищі Щастя.

Поблизу Маріуполя о 18:05 з мінометів калібру 82 міліметри бойовики били по Старогнатівці.

Після опівночі, 20 серпня, бандформування продовжили вогневу активність поблизу Донецька.

Нагадаємо, поблизу села Орехове Попаснянського району Луганської області на розтяжці підірвалися троє українських  військових.