Під Волновахою на розтяжці знову підірвався мирний мешканець

Сьогодні вранці біля блокпосту в селищі Березове на Донеччині підірвався на розтяжці чоловік

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ГУ МВС України в Донецькій області.

"Близько 9:00 в районі блокпосту в с. Березовому Мар’їнського району загинув мешканець м. Донецька 1950 року народження. Чоловік відійшов у поле та натрапив на вибуховий пристрій", - йдеться у повідомленні.

Міліція попереджає мешканців Донеччини про небезпеку та закликає дотримуватися правил поводження на блокпостах та не сходити у поле з траси.

"Це вже сьомий подібний випадок. За останні два місяці під час перетину лінії розмежування на розтяжках у полі тут травмувалися шість громадян, які отримали осколкові поранення різного ступеню тяжкості. Серед постраждалих - три жінки та три чоловіка", - наголосили у прес-службі.

У міліції зазначили, що селище Березове знаходиться на лінії розмежування та постійно зазнає обстрілів терористів. Від серпня 2014 року тут загинули двоє мирних мешканців та чотири отримали поранення, серед них - дитина 2007 року народження. На сьогодні у селищі пошкоджено 60 будинків та дитсадок, два будинки повністю зруйновані.

"У зв’язку з терористичною агресією підступи до блокпостів на територіях, які межують з тимчасово окупованими зонами та є мішенню терористів, укріплені. Міліція нагадує жителям Донеччини про обережність під час пересування небезпечними територіями та попереджає, що поблизу блокпостів не можна сходити у поле", - підкреслили у прес-службі.

Нагадаємо, 20 серпня в районі Волновахи на розтяжці підірвався мирний житель. Потерпілий був доставлений в лікарню з осколковими пораненнями голови.