Західний топ-менеджер допоможе Укроборонпрому перейти на стандарти НАТО

Західний експерт повинен допомогти "Укроборонпрому" перейти на стандарти НАТО і налагодити співпрацю із західними компаніями

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Інтерфакс.

"Ми активізували пошук іноземних інвесторів для модернізації наших підприємств - і нам потрібно говорити однією мовою з ними", - заявив голова "Укроборонпрому" Роман Романов, передає Інтерфакс.

Держконцерн "Укроборонпром" планує ввести у склад управлінської ланки західного топ-менеджера для полегшення і прискорення реалізації планів із переводу оборонно-промислового комплексу України на стандарти НАТО.

За словами голови "Укроборонпрому", концерн вибрав путь розвитку - європейські ринки та співпраця з НАТО -  і строго дотримується цієї стратегії. У зв'язку із цим підприємство потребує "ефективного менеджера з успішним досвідом роботи безпосередньо у компаніях західної формації".

Новий менеджер повинен буде втілювати європейські практики в управлінні концерном, сприяти переходу підприємств на виробництво за стандартами НАТО і розширенню промислової кооперації із західними партнерами, заявив Романов.

Нагадаємо, раніше концерн направив до правоохоронних органів 40 звернень щодо незаконного постачання української зброї у Росію.