Навальний звинуватив Пєскова в отриманні хабара

Засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний обвинуватив прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова в отриманні хабара

Навальний написав у своєму блозі, що Пєсков отримав хабара від власника групи "Сума" Зії Магомедова, повідомляє Еспресо.TV.

За інформацією російського опозиціонера, Магомедов оплатив відпочинок Пєскова на яхті Maltese Falcon. За що саме був заплачений хабар, Навальний не уточнив.

Засновник Фонду боротьби з корупцією зазначив, що його фонд зібрав "купу свідчень" перебування Пєскова на яхті й вимагав від ФСБ і слідчого комітету Росії провести офіційне розслідування справи.

Він також повідомив, що направив скарги в прокуратуру штату Род-Айленд і Мін'юст США, тому що компанія, що здає в оренду Maltese Falcon, зареєстрована в Сполучених Штатах.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Пєсков проводить відпочинок на яхті Maltese Falcon на Сардинії. Сам Пєсков заявив, що проводить відпустку в готелі на Сицилії. На початку серпня Навальний також привернув увагу до годинника Пєскова, який той одягнув на своє весілля з фігуристкою Тетяною Навкою. За версією Навального, він коштує $620 тис. Прес-секретар Путіна заявив, що годинник коштує дешевше й назвав його подарунком дружини на весілля.