У "Динамо" розповіли, на якій позиції грає син Порошенка

Керівник динамівської академії Олександр Іщенко розповів, що син президента України Петра Порошенка – Михайло - виконує функції плеймейкера

Іщенко підтвердив, що Михайло Порошенко грає у академії "Динамо", повідомляє Еспресо.TV  з посиланням на "Сегодня".

"Так, є такий хлопець. Грає і тренується в групі U-14, яку ведуть відомі в минулому гравці Олег Венглинський і Олександр Радченко. Міша діє на позиції плеймейкера, і, скажу я вам, що не випадає з обойми. Він серйозно ставиться до справи, уважно слухає тренерів і від вправ не ухиляється. У спілкуванні з ровесниками теж простий і відкритий, не помічалося за ним симптомів зіркової хвороби. Потурань йому, як і решті, не робимо. Виховуємо бійців, допомагаємо їм розвивати талант. До речі, подавати м'ячі на матчі за участю "Зорі" він сам зголосився ", - розповів Іщенко.

Також стало відомо, що в академії "Динамо" Михайло Порошенко з'явився в минулому році, а до того грав у дитячій команді клубу "П'ятий елемент", який вважається власністю його батька.

Батьки юних футболістів "Динамо", які займаються разом з сином президента, характеризують його з хорошого боку. Кажуть, що Міша не зазнається. Охорону і дорогих машин теж не бачили: "Приїжджав на якомусь скромному мікроавтобусі з водієм, він його і забирав після занять".

Батька на тренуваннях не помічали, а ось перша леді країни Марина Порошенко була пару разів ... Мишко поповнив ряди VIP-дітей в академії "Динамо". Раніше своїх синів туди віддали Дмитро Фірташ, Сергій Льовочкін, Григорій Суркіс-старший.

Нагадаємо Михайло Порошенко подавав футболістам м’ячі під час матчу Ліги Європи між луганською "Зорею" та польскою "Легією",  після чого з'ясувалося, що він грає у академії "Динамо".