Хліб і видовища – філантропія та маркетинг

Нові знання відкривають нові можливості. Переконатися в цьому зможуть учасники безкоштовного майстер-класу під назвою "Хліб і видовища – філантропія та маркетинг", що відбудеться в Музеї коньячної справи Шустова

Автором і ведучим проекту виступить експерт із креативного маркетингу Олексій Голіков.

До участі у тренінгу запрошуються керівники некомерційних громадських організацій, яким цікаво дізнатися про те, як успішно заробляти і розвиватися в сучасних реаліях.

Програма тренінгу побудована на світовому досвіді маркетингу, реальних успішних кейсах і численних історіях успіху всесвітньо відомих брендів. Контент заходу присвячений таким аспектам:

"Сміливі, інноваційні та креативні рішення – єдиний шлях до успіху в маркетингу. Ніякої різниці між маркетингом комерційним та соціальним в цьому сенсі немає", – упевнений автор і ведучий майстер-класу Олексій Голіков.

Як зазначають організатори, такі благодійні навчальні заходи розвивають і підтримують традицію, що об'єднує громадські та комерційні організації країни.

Тренінг Олексія Голікова "Хліб і видовища – філантропія та маркетинг" відбудеться у четвер, 27 серпня, початок – о 12:00. Місце проведення – Музей коньячної справи Шустова (Одеса, Мельницька, 13). Зареєструватися для участі у тренінгу можна за тел. +38 (048) 740-08-99.

Довідка. Олексій Голіков – інструктор з надання першої допомоги (EFR), інструктор з підводного плавання (PADI), бізнес-тренер. З 1994 по 2004 – креативний директор провідних міжнародних рекламних агенцій. З 2005 – незалежний консультант з брендінгу, креативний продюсер міжнародних рекламних проектів. З 2014 по 2015 – експерт з креативного маркетингу компанії Global Spirits.