Ведучі Кварталу-95 зізналися у коханні в новому кліпі PianoБоя

Зеленський та Кравець знялися у прем’єрному відео співака, де зіграли роль закоханої пари

Про це повідомляє Еспресо.TV.

В мережі Youtube з’явилося нове відео PianoБоя на пісню “Кохання”, в якому засвітилися зірки Кварталу-95 Володимир Зеленський та Олена Кравець. Співак, так само, як і актори, зізналися, що їм сподобалася працювати одне з одним, тим паче над таким зворушливим треком.

“Для мене честь і задоволення зробити такий спільний проект із Квартал 95 і я щасливий, що ця пісня змогла захопити і об'єднати стільки прекрасних людей, що живуть і працюють в різних країнах”, - пише музикант у Facebook, - “Кохання” – пісня, адресована не конкретній людині, а коханню, як такому. Кохання, як і музику, важко пояснити і майже неможливо контролювати. Воно просто є всередині і ми, прислухаючись до нього, живемо, поки воно не знаходить відгук в іншій людині. Тоді воно багаторазово посилюється і здатне творити чудо й перемагати будь-яке зло”.

Володимир Зеленський зазначив, що йому музика PianoБоя подобається, і навіть був не проти трошки побалакати голосом співака у кліпі. Олена Кравець же зізналася, що давно хотіла знятися у відео Дмитра Шурова, адже уся її родина є шанувальниками виконавця.

 

Режисером відео виступив Гліб Орлов, який також залишився задоволеним співпрацею: “Ця робота для мене по своєму унікальна. Її унікальність полягає в тому, що такий збіг позитивних елементів в одному місці і в один час, повірте, рідкісна річ….Відмінний акторський склад на чолі з Володею і Оленою і, зрозуміло, пісня, присвячена коханню в його найпростіших і чистих проявах. Чудово, що ось так все склалося. ”   

Цікавим є той факт, що це перша пісня співака, написана українською мовою, а також перший раз, коли Зеленський та Кравець знялися у музичному відео-кліпі.  

Нагадаємо, що трек “Кохання” увійде до майбутнього альбому PianoБоя, який вийде восени.