Ярмоленко може опинитися у "Барселоні", - ЗМІ

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко потрапив у сферу інтересів іспанської "Барселони"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Sport.es.

Видання інформує, що керівництво "Барселони" задумалося над підсиленням після продажу Педро до англійського "Челсі", хоча раніше каталонцями було ухвалено рішення не здійснювати більше цього літа трансферів.

За задумом головного тренера команди Луїса Енріке, компенсувати втрату Педро повинні гравці, переведені до головної команди з дублюючого складу – Сандро та Мунір.

У разі, якщо їм не вдасться себе зарекомендувати в основі, а інших футболістів групи атаки "Барселони" турбуватимуть травми, у клубі припускають можливість підсилення складу. Каталонці на цей випадок розглядають два варіанти – купівлю свого колишнього вихованця Ноліто у "Сельти", або трансфер хавбека київського "Динамо" Андрія Ярмоленка.

Водночас, відзначається, що раніше січня 2016 року ці футболісти не зможуть допомогти "Барселоні", оскільки саме до цього періоду діє заборона іспанському клубу на нові трансфери через порушення правил купівлі гравців.

Також слід зауважити, що з січня наступного року за "Барселону" зможуть грати придбані цього літа Алеш Відаль та Арда Туран.

Раніше стало відомо, що від ідеї придбання Ярмоленка відмовилися два англійські клуби – "Сток Сіті" та "Евертон".