Американка розробила стильні та функціональні джинси для інвалідів

Мешканка американського штату Кентуккі створила функціональні джинси для інвалідів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Mashable.

29-річна Хейді Маккензі, яка 8 років тому потрапила в автомобільну аварію, в результаті якої її паралізувало нижче пояса, вирішила втілити свою мрію в життя і стати дизайнером одягу.

Дівчина створила колекцію функціональних і стильних джинсів Alter Ur Ego, які адаптовані під особливості життя людей в інвалідному кріслі.

За визнанням Маккензі, ідея створити комфортні джинси для інвалідів з'явилася у неї після того, як вона відчула труднощі з пошуком і підбором функціонального одягу.

У результаті Маккензі розробила джинси з передніми кишенями і високою талією, які легко надягати і знімати без сторонньої допомоги. Дизайнерові вдалося зібрати на випуск своєї дебютної колекції джинсів більше 10 тисяч доларів на сервісі Kickstarter.

"Практично весь спеціальний одяг для інвалідів виглядає старомодно. Я хотіла створити стильні і одночасно функціональні джинси, які будуть не тільки зручними, але і модними. Я сподіваюся, що таким чином вдасться підняти самооцінку людей в інвалідному кріслі і зруйнувати соціальні бар'єри", - говорить вона.