Кандидатів у місцеві прокуратури обманюють фейковим тестуваннням, - Саквалерідзе

Кандидати на заміщення вакантних посад у місцевих прокуратурах, які беруть участь у конкурсі, почали отримувати на свої електронні адреси некоректну інформацію про процеси тестування

Про це у своєму Facebook написав заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, передає Еспресо.TV.

За його словами вся інформація про конкурсний відбір та тестуванні розміщується виключно на сайті Генпрокуратури, а також повідомляється кандидатам допомогою електронних повідомлень з офіційного пошти ГПУ - reforms@gp.gov.ua або телефонних дзвінків від членів робочої групи відповідного регіонального центру тестування.

"Затверджені наказом Генпрокурора тестові завдання, які можуть використовуватися кандидатами для підготовки до тестування на знання законодавства і графік проведення тестування, включаючи інформацію про локаціях, розміщені лише на сайті ГПУ", - повідомив він.

Також Сакварелідзе звернувся до всіх тих, хто відчайдушно намагається всіляко перешкодити процесу відкритого та прозорого конкурсного відбору співробітників місцевих прокуратур.

"Ваші спроби не матимуть успіху, не витрачайте свої зусилля даремно. Незважаючи ні на що, наша команда доведе розпочату справу до кінця - системна якісна реформа прокуратури відбудеться, як того очікує український народ", - додав Сакварелідзе.

Раніше повідомлялось, що Шокін нарешті затвердив тести для конкурсного відбору місцевих прокурорів.