Американські неонацисти підтримали Дональда Трампа

Лідери расистських, націоналістичних та неонацистських організацій США підтримали Дональда Трампа. Сам кандидат від цього не в захваті

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Buzzfeed.

"Якщо Трапм програє, це буде останнім шансом білих проголосувати за президента, який міг би дійсно зробити щось корисне для них і їхньої країни... Настільки, наскільки Трамп досягає успіху в обмеженні іміграції, він також зможе зменшити швидкість притіснення білих до статусу меншості", - заявив Джаред Тейлор, засновник одного з расистських порталів American Renaissance.

Про підтримку Трампа заявили також Девід Дюк, колишній очільник Ку Клукс Клану. Ряд матеріалів на підтримку кандидата у президенти опублікував також сайт Союзу консервативних громадян, націоналістичної організації, з якою пов'язують Ділана Руфа, який вчинив стрілянину у церкві міста Чарльстон через расову ненависть.Сам кандидат від цього не в захваті.

"Мені не потрібна його підтримка...Мені взагалі не потрібна чиясь підтримка", - прокоментував Трамп слова Дюка.

Оглядачі порталу Buzzfeed нарахували всього вісім лідерів різних расистських, націоналістичних на неонацистських груп, які публічно підтримали Трампа. 

"Американцям усіх рас досить нелегальної навали мігрантів, а він каже, що збудує стіну, щоб закрити їм шлях. Ура! Він заявляє, що політкоректність огидна, і настав час її припинити! Ще одне ура!" - заявив також Рокі Джей Сухайда, лідер асоціації "Американська нацистська партія".

Нагадаємо, не так давно Дональд Трамп запропонував депортувати дітей нелегалів зі США.